MTB clinic 2wielertrainer.nl
MTB CLinic

MTB trainingen en clinics

De MTB trainingen en clinics worden in de duinen bij Bergen en Schoorl verzorgd. Op de MTB route in de Schoorlse duinen, welke door velen als het mooiste parcours van Nederland wordt gezien, en waar mogelijk in het PWN gebied (alleen toegankelijk voor de mountainbike tot 10:30 uur). Daarnaast wordt ook het strand gebruikt om aan de specifieke techniek voor deze ondergrond te werken (niet met huurfiets).

Afhankelijk van de groep zoeken we delen van het parcours op welke passen bij het niveau van de deelnemers. Zodoende bouwen we de moeilijkheidsgraad op.

De clinics en trainingen in Schoorl gaan van start bij MTB verhuur Schoorl in hartje Schoorl waar gratis parkeergelegenheid en koffie/thee voorhanden is. Tevens is daar kleedruimte met douchegelegenheid (zowel voor dames als heren).

Indien de weersomstandigheden en de staat van het parcours het toelaten kan er ook gekozen worden om op de mountainbike route in het Geestmerambacht te trainen.

Deze trainingen starten op het parkeerterrein aan de noordoostzijde van het Geestmerambacht (ingang tegenover camping Molengroet).