2wielertrainer.nl aanwezig op Ladies Night Kolkman tweewielers

Kolkman Ladies night
Kolkman Ladies night

Over een paar weken gaat het weer gebeuren: De Kolkman Ladiesnight!

Een supergezellige maar ook heel informatieve avond, speciaal voor dames. De opzet is gelijk aan die van de vorige keer, de invulling uiteraard anders. Wat blijft is het onderwerp fietsonderhoud. We gaan jullie weer diverse tips en tricks geven om je fiets netjes te onderhouden.

We hebben Remon Poland van 2Wielertrainer.nl uitgenodigd om te komen uitleggen wat hij doet op het gebied van fietstraining en begeleiding. Daarnaast komt Craft vertellen wat het belang is van goede onderkleding en ook specifiek van de juiste (fiets)sport BH.

Een topavond dus die je eigenlijk niet mag missen. Lekkere hapjes en drankjes zijn uiteraard ook weer verzorgd.

Schrijf je snel in via info@kolkmanzijdewind.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *