Remon Poland start 2wielertrainer.nl

Remon Poland heeft een passie voor fietsen. Bij de elite renners reed hij jarenlang criteriums, klassiekers en buitenlandse wedstrijden. Met de wedstrijden is hij ondertussen gestopt, maar de passie is gebleven. Hij zit nog wekelijks diverse keren op de fiets, zowel MTB als racefiets. Hij is al een aantal jaren verbonden als trainer aan Wielervereniging Noord-Holland, waar hij met name de jeugd de kneepjes van het wielrenvak bijbrengt. Na in klein verband al een aantal clinics gegeven te hebben, heeft hij begin 2016 2wielertrainer.nl opgericht. Je kunt bij 2wielertrainer.nl terecht voor alles op het gebied van fietsen!

De (op) stap naar meer fietsplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *